Fotbalisti cu mucii-n piept!

 

muciiTeoretic, avem o echipa nationala de fotbal. Practic avem o adunatura de baietasi care pretind ca stiu cu mingea. Sunt mai degraba campioni ai fotbalului declarativ. O mana de viteji cu mucii in piept s-au tarat prin noroiul din Ghencea pentru ca nu apucasera inca sa se ridice dupa tavaleala aplicata de cocosii francezi.

Ne plangem ca n-avem stadion, ca n-avem gazon, n-avem un public civilizat, ba chiar n-avem deloc! … Pai n-avem! Pentru ca la asa hal de sefi de federatie si de liga, la asa hal de conducatori de club, de impresari, de antrenori, de fotbalisti… nu meritam altceva! Avem fotbalisti mizerabili si mentalitate pe masura.  Rezultatele pot depune marturie oricand.

Alde Mitica, Nasu si altii ca ei ar trebui sa se stearga la gura cand bolboresc despre rezultatele echipelor noastre in cupele europene. Le curg balele si ii ling pe conducatorii care isi plimba psuedo-fotbalistii prin Europa, pentru ca doar ei sunt cei care i-au tinut si ii vor tine in functie pana cand le vom savura coliva.

Avem un fotbal inecat in straturi groase de gainat si muci. Lucescu junior incearca sa scoata capul la suprafata, dar in loc sa primeasca lopeti si servetele este calcat pe maini cu roata de la basculanta cu care sefii fotbalului ar trebui sa inlature mocirla in care se scufunda fotbalul neaos.

Poate urmasii lui Ianis Hagi sa reuseasca sa duca fotbalul romanesc acolo unde doar taica-su’, ca jucator, a reusit. 

Stergeti-va mucii!

2 Responses to Fotbalisti cu mucii-n piept!

  1. Florin spune:

    MA simt ca Brucan. Inainte de meciul cu Franta am visat ca o echipa isi va da autogol, iar inainte de meciul cu austria, am zis pe un blog, nu mai stiu care, ca Romania va scoate un amarat de egal..

  2. Viorel spune:

    o echipa de doi lei… ce sa zici? nu mai zici nimic, dupa meciul asta. taci, suferi si te uiti cu drag la Champions League. mai putin cand joaca ai nostri ca nu vezi nimic.

Lasă un comentariu